Way Up There 2 maart

Try-out
Zaterdag 2 maart 2024 om 17.00 uur
Werkgebouw Het Veem
Hoofdingang, Van Diemenstraat 410, 1013CR Amsterdam

Alan Laurillard orgel, sax en stem
Wouter Snoei live electronics
Hans van Koolwijk Bambuso, klein spul en stem

Kaarten online of bij de ingang à € 10,-

Maak kennis met een trio van uitzonderlijke muzikale pioniers die elk concert omtoveren tot een onvergetelijke ervaring. Alan Laurillard, met zijn roots diep in de jazz en improvisatiemuziek, is een saxofonist van wereldklasse die niet alleen de Boy Edgar Prijs heeft gewonnen, maar ook de harten van zijn publiek. Zijn Noodband is een fenomeen op zich, bekend om hun grensverleggende performances door heel Europa.

Naast hem staat Wouter Snoei, een virtuoos in elektronische en elektroakoestische muziek, wiens klanken zich vermengen met de ruimte tot een ervaring die de ziel raakt. Zijn specialisme in ruimtelijke muziek is een ware toevoeging aan elke voorstelling, die het publiek meeneemt naar andere werelden.

En dan is er Hans van Koolwijk, die de grenzen van geluidskunst verlegt door zijn fascinatie met natuurkunde en muzikaliteit. Zijn klanksculpturen en live performances dagen ons uit om te luisteren met een open geest en onthullen de pure schoonheid van klank als materie.

Deze drie heren, elk met hun eigen unieke bijdrage, creëren samen een symfonie van geluiden die zowel het hart als de verbeelding raken. Bereid je voor op een avond vol innovatie, inspiratie en ongeëvenaarde muzikale virtuositeit. Informele setting, bewegen aanbevolen
Het programma duurt ongeveer een uur:

1 The Butterflys
2 Bergkam
3 Paco Pahat
4 Jungle Slam
5 Heerlen Jazz Jam
6 Child in Time

Plaats een reactie